Нормативні та методичні матеріали

2018 рік

Лист управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 17.01.2018 № 06/170-08 "Про необхідність реєстрації харчоблоків закладів освіти"
Лист Міністерства освіти і науки України від 12.01.2018 №1/9-26 "Щодо необхідності реєстрації харчоблоків закладів освіти як операторів ринку харчових продуктів"
Лист Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) від 18.08.2017 № 602-121-11/10357
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 № 39 "Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам"

***************************

Перелік нормативних документів, що регламентують організацію харчування у навчальних закладах
ПОСТАНОВА КМУ від  22.11.2004 Р. № 1591 Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах
Щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. № 1591
Зміни до Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини»
Норми для одноразового харчування 
Рекомендовані обсяги порцій страв 
Терміни реалізації та умови зберігання продуктів 

Паспорт їдальні
Анкета для батьків щодо організації харчування у навчальному закладі 
Анкета для учнів щодо організації харчування у навчальному закладі

Анкета для працівників щодо організації харчування у навчальному закладі

 

Документи відділу освіти

Лист від 02.08.2016 № 840/02 Про державну реєстрацію пришкільних їдалень + бланк заяви + зразок заповнення заяви
Наказ № 394-од від 31.08.2015 р. Про організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах району у 2015-2016 навчальному році